1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klawiatura ps/2 - i Xbox.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Majonez, Luty 2, 2010.

  1. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy klawiatura z wyjściem PS/2 przerobiona na USB pójdzie pod Xboxem? Bo nowej nie chciałbym kupować, a cena klawiatury=cena przejściówki. U mnie klawiatur ps/2 Ci dostatek, więc szkoda, żeby tak się kurzyły. Chcę którejś uciąć łeb i założyć lepszy i zobaczyć czy będzie gadał. Chyba powinien, nie?

    Koniec wazeliniarstwa i teraz tak: Czy przerobione PS/2 będzie działało?

    PiS.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a po kiego grzyba? ja się lutownicy nie boję, 200 zł za kawałek plastiku nie dam
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale inaczej nie odpalisz
     
  6. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czemu to tak ;3
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No spróbuj...
     
  8. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale muszę poszukać jakiegoś schematu :D google.pl ale
    powiedzcie, czemu "MUSIEM" to mieć
    Nie będę niszczył bez sensu
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wydaje mi się, że jakby to się dało to właśnie by były jakieś poradniki jak są do innych rzeczy
     
  10. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra, jutro pomyślę, jestem padnięty. Narka wszystkim
    BTW jak się uda, to napiszę poradnik :D okablowanie itp mam, więc.
     
  11. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie napiszesz :)

    Tam siedzi elektronika która mapuje klawisze klawiatury, myszki na przyciski pada, oraz ruch myszki mapuje na ruch analogów. tak więc na da rady :(
     
  12. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No rzeczywiście, nie działa ;/ closed
     
Wczytywanie...

Poleć forum