1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klawiatura qwerty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomy87, Marzec 12, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomy87

    tomy87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem a tylko tutaj mogę stworzyć temat. Jest możliwe w ustawieniach, żebym mógł pisać padem na TV, ale żeby układ klawiatury nie był abcd... tylko qwerty, szybciej pisze się na qwerty niż po kolei szukać tych literek zgodnie z alfabetem. Proszę o info.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Widzisz taką opcję? Sam sobie odpowiedz
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nieda sie,tylko chatpad od m$(jak cos mam takowy na sell,odezwij sie;))
     
  5. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wydaje mi się że do pisania wiadomosci mozna podlaczyc klawiature.
     
  6. mateo2048

    mateo2048 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Jeśli masz patent na podłączenie klawy, podziel się :)
     
  7. czester21

    czester21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    ja takiej opcji nie znalazlem, a tez bardzo chetnie pisalbym na qwerty, nie wiem dlaczego ms stwierdzil ze uklad abcdef bedzie lepszy...
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    niestety niema mozliwosci zmiany ukladu na qwerty


    mozna dokupic chatpada i takowy miec(ja mam an sell jak cos to pisac PW!)


    klawke zwykla od pc mozna przez usb podlaczyc ale literki Z i Y beda zamienione;] pozatym klawka od pc dziala tylko przy pisaniu
     
  9. smiglo

    smiglo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tego co wiem to klawiatura zeby dzialac powinna byc m$.
    Tak mi powiedział pracownik sklepu z konsolami. Czy ktokolwiek o tym slyszal?
     
  10. Slighty

    Slighty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    Potwierdzam, że można podłączyć normalną klawiaturę i poruszać się nią normalnie po NXE jak i pisać wiadomości. (podłączyłem zwykłą klawiaturę z wejściem USB)

    Nie sądzicie, że powinni wprowadzić jakąś przeglądarkę internetową?
     
  11. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Przegladarka rzeczywiscie by sie przydala,ale cos mi sie zdaje ze jeszcze dlugo bedziemy musieli na na poczekac:(
     
  12. neMeSIz

    neMeSIz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    za duze niebezpieczenstwo hackowania :) zeby jeszcze dawali przegladarke a la IE7 czy cus he he... w sumie ludzie mieliby troche radochy... z konsoli zrobilby sie im drugi PC i musieliby zasysac kolejne service packi :D

    a co do abcd... widac ze xbox ma jednak cos w sobie z konsoli... a nie jest piecem :p
     
  13. paczek392

    paczek392 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do xklocka można podłączyć klawiarure przez USB
     
  14. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Na padzie jedynie ABCD... Po podłączeniu klawiatury (niekoniecznie M$, u mnie działa jakiś noname) masz QWERTZ, więc tylko Z <-> Y przestawione, ale wyświetlane na ekranie jest dalej ABCD... :) Pożycz klawę od kogoś i zobacz jak się będzie pisać. Jak się spodoba, to nowa 20 zł w sklepie, więc nie taki wielki wydatek ;)
     
  15. Nimrod-PW

    Nimrod-PW Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co z XFPS MAX SHOOTER X360 ADAPTER MYSZKI KLAWIATURY PC, ma to ktoś z was??
     
  16. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    W ustawieniach języku masz English (QWERTY). Wybierz to :p
     
  17. Tetro

    Tetro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    A czy bezprzewodowa klawiatura też będzie działać?
     
  18. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Warn,kosz

    nie nie zadziala!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum