1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kłopociki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez leser, Styczeń 10, 2014.

  1. leser

    leser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!

    Niedawno kupiłem przerobioną konsole... Nie mam pojęcia w jaki sposób konsola była przerobiona... Gry takie jak gta iv, dirt3 czy cod world at war działały bez problemu.
    Dziś nabyłem gry takie jak: pes 2014, gta 5, bf 4, fifa 14.
    Chcąc uruchomić pes'a wyskoczył komunikat, że potrzebna jest aktualizacja.

    Niewiele myśląc wszedłem na stronę xbox'a, pobrałem, załadowałem na pena i zacząłem aktualizację.
    Pod koniec wyskoczył komunikat z błędem... Przeczytałem na stronie, że kod ten oznacza:

    "Ten błąd występuje, jeśli ingerowano we wnętrze konsoli lub ją zmodyfikowano. Dostęp z tej konsoli do usługi Xbox LIVE został zablokowany i nie możesz łączyć się z usługą Xbox LIVE, instalować aktualizacji oprogramowania ani grać w nowe gry, które wymagają aktualizacji oprogramowania."

    Zirytowałem się... Kupiłem zbanowaną konsolę. Cóż...

    Po zrestartowaniu konsoli napęd już się nie wysuwał... Jakby coś blokowało. W środku nie było płyty.
    Sugerująć się tematem http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/ogolny-faq-12395/ mój napęd to benq, liteon-philips.

    Moja wersja dash'a to: 2.0.12625.0

    Walczę z tym od 8 rano... I nie mam już siły...

    Będę bardzo wdzięczny jeśli powiecie mi:
    a) co zrobić by tacka się otwierała?
    b) co zrobić by zagrać w te najnowsze gry?
    c) czy z tym banem jest to możliwe?

    Proszę sobie darować odpowiedzi typu kup nową konsole itp...

    Z góry dziękuję!
    Pozdrawiam! :)

    Info orso6 // Nazwa tematu nie opisuje problemu.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podaj MFR date i zerknij na wtyczkę zasilania ( co byś wiedział co to za model ), następnie udaj się na przeróbkę na najnowsze LT+3.0 i poproś żeby zrobili Ci aktualizacje do najnowszego dasha.
     
  4. leser

    leser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    MFR date: 2006-09-19
    model: DPSN-186EB-1 A

    Nie da się tego samemu zrobić?
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    oO 2006...... Sprzedaj oddaj sprzedawcy ( wiem ze pisałeś żeby nie pisać żebyś kupił inną ale z po tej nie spodziewaj długiego życia )

    Da się zrobić samemu masz tutki na forum. Tu all info Artykuły
     
    1 osoba to lubi.
  6. leser

    leser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napisałem do niego... Może da się zwrócić :D Dzięki za pomoc :)
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a.Problem z tacką to chyba brudna gumka, pół godziny i po problemie.
    b.Zaktualizuj LT do wersji 3.0, jeśli masz klucz napędu to chwila roboty.
     

Poleć forum