1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kłopot z bioshock

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dadik, Styczeń 4, 2009.

  1. dadik

    dadik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.Mam kłopot z przejściem Medical Pavillon Foyer przy próbie "Hackowania" Security bot-gra zawiesza się.(gram na kopi zapasowej -verbatim)Zmienic kopie czy jest inny sposób na obejście problemu?Z góry dziękuje!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Nagraj jeszcze raz , jak sie pojawi problem na drugiej plycie wtedy napisz
     
  4. dadik

    dadik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witaj-dwa razy nagrywałem pierszy raz na maxell(kicha) a drugi na verbatimie.(dalej sie wiesza)
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Ale obraz płyty sciagałeś z plyty Maxell czy miałeś go na dysku ? Sciagałeś patche z XboxLive ?
     
  6. dadik

    dadik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obraz oczywiscie z dysku-nie sciagałem patcha.
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Z bioshockiem pamietal były problemy ale dotyczyl on siostryczek . Mozliwe ze słabo wypalona płyta (jaka nagrywara ? )
     
  8. dadik

    dadik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam na laptopie ACER EXTENSA 5220 model nagrywarki TSST corp CDDVDW TS-L632H(ufff)
     
  9. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
  10. yoki

    yoki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze masz złą wersję jakąs :) kumpel sciagnał z tego forum i zadnych problemów nie miał
     
Wczytywanie...

Poleć forum