1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

klopot z dyskiem zewnetrznym, prosba o pomoc:/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dejniak, Listopad 18, 2012.

  1. dejniak

    dejniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam serdecznie. przerobilem konsole pod rgh. gry odpalaja z oryginalnego dysku xboxa bez plytki i to mnie cieszy. chcialem podlaczyc dysk zewnetrzny 2,5cala 500giga sformatowany fat32 i niestety xbox mi go nie wykrywa (pendriva jak najbardziej). czy ktos moze wie gdzie jest przyczyna? czy w jakis sposob mam ten dysk przygotowac?? bede wdzieczny za odpowiedz i stawiam piwo jak problem sie rozwiaze:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sformatuj dysk pod konsola w oryginalnym dashu
     
    1 osoba to lubi.
  4. dejniak

    dejniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra:) pytanie brzmi jak?? niestety gamon ze mnie i bez instrukcji "step by step" ani rusz:(
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    no jak jak wchodzisz w nxe system,pamiec masowa i powinno byc urzadzenie niesforamtowane
     
  6. dejniak

    dejniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha czyli musze sie wylogowac z fsd3 i pod oryginalnym systemem urzadzenie powinno byc widoczne??
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak jako niesformtowane
     
  8. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    I potem wchodzisz w to urządzenie wyskoczy komunikat o tym, że urządzenie jest niesformatowane, dajesz żeby sam sformatował i koniec, działa.
     
  9. dejniak

    dejniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    brak edycji

    niestety pod oryginalem urzadzenie nadal nie dziala:( jest niewidoczne:// moze to kwestia zasilania? dysk moze powinien byc podlaczony do dwoch usb(oryginalnie mial taki kabel podwojny, ktory zepsulem niestety)? urzadzenie pod pecetem dziala normalnie

    dodatkowe zasilanie nie pomoglo:// ma ktos jakis pomysl??

    Łącz posty opcją Edytuj. Nie pisz postów jeden pod drugim.
    #ESLORD
     
  10. TEKUMSEH

    TEKUMSEH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam u mnie było podobnie najpierw go nie widział po jakimś czasie zobaczył dysk ale nie był w stanie go sformatować, dysk jest pod usb 3 i może dlatego nie działał.
    Niestety do dzisiaj nie znalazłem rozwiązania Ty przynajmniej masz dysk oryginalny ja nie ;/
    Jak znajdziesz rozwiązanie napisz.
     
  11. dejniak

    dejniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a próbowales z innymi dyskami?? albo ten dysk z inna konsola
     
  12. TEKUMSEH

    TEKUMSEH Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeden dysk działał a drugi nie możliwe że za słabe napięcie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum