1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kłopot z grami wielopłytowymi oraz i niektórymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafał_Kuźma, Marzec 16, 2013.

  1. Rafał_Kuźma

    Rafał_Kuźma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z forza motorsport 4 nie mogę wczytać 2 płyty wypakowane płyty mam tak jak trzeba w folderze disc 1, disc 2. Wie ktoś co muszę zrobić aby zobaczył 2 płytę?

    Ponad to zauważyłem, że nie działają mi żadne gry gdzie na nośniku dvd jest kilka gier czyli np.
    GTA Episodes from Liberty City, Hitman HD Trilogy czy Worms collecion.
    Wszystkie gry tego typu po uruchomieniu się zawieszają na czarnym ekranie albo powodują błąd krytyczny i konsola się wyłącza.
    (fsd3, jtag, xenox) - jeżeli to istotne.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Forza4:
    Co do tego drugiego to nie wiem ..
     
  4. Rafał_Kuźma

    Rafał_Kuźma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy to działa na zasadzie nadpisywania plików? Czyli jak skopiuję folder z forzy a następnie z innej gry to będę mógł na przemian grać bez problemu w obydwa tytuły? Czy jeżeli zapiszę folder z innego tytułu to żeby korzystać z 2 płyty forzy znowu muszę kopiować folder?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, forze 4 tak wrzucasz bo na 2DVD są DLC .
    Normalne gry na 2DVD np. Max Payne 3, przebiasz do .god lub .xex, i robisz folder MaxPayne3 i w nim foldery Disc 1 i Disc 2, do odpowiedniego folderu wrzucasz odpowiednią płytę
     
  6. Rafał_Kuźma

    Rafał_Kuźma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ok ale miałem na myśli inną grę z dlc bodajże z halo 3 jest taka sama sytuacja i jeżeli skopiuję folder z forzy i halo to potem już w obydwie gierki śmigam bez żadnych zabiegów czy muszę za każdym razem kopiować folder przed zmianą gry?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    raz wystarczy i sa nigdzie nie uciekna:chuncky:
     
  8. Rafał_Kuźma

    Rafał_Kuźma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O fajnie, że ktoś zrozumiał o co mi chodzi ale to pewnie wina mojego chaotycznego pisania niemniej dzięki wam obojgu bo już mi śmiga jak należy i wreszcie mogę kupić samochody które mi się podobają :D

    Jeszcze jak by ktoś wiedział odnośnie tych nazwę to "kompilacji" gier to było by mega bo np gta i hitmana pobierałem kilka wersji i żadna mi nie działa. :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum