1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klopot z odswiezaniem tlewizora ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez exeq, Kwiecień 22, 2010.

  1. exeq

    exeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam taki klopot:
    Mam telewizor SAMSUNGA 32` FULL HD, kabel HDMI, i klopot wyglada tak jak gram w FIFE 10 gra jak by sie scinala, obraz nie jest plynny przy dlugich podaniach lub przy szybkich akcjach, nie mam zielonego pojecia co moze byc na innych grach nie widzie danego problemu, a i jeszcze jedno podlaczylem konsole do tego samego modelu telewizora tylko ze 37` i nie bylo zadnego klopotu?! mozecie powiedziec mi co jest nie tak?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Coś z kablem, płytą, dyskiem? Może ustawienia TV albo konsoli?
     
  4. exeq

    exeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde, na tym samym kablu podlaczalem do innego telewizora i klopotu nie bylo, to jakie usttawienia i tryb dac zeby wszystko bylo ok?!
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Zalezy od TV, musisz poeksperymentowac, metodą prób i błędów.
     
  6. wujek

    wujek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrowiec
    Jaki to model 32" i tej 37" gdzie nie było problemów ?

    32" to pewnie 550/551 ?
     
  7. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Miałem podobnie, pobaw się ustawieniami telewizora, tzw. "polepszaczami" bo przez nie telewizor nie wyrabia :) ew. jeśli to nie pomogło to sprawdź czy masz taki tryb, wejdź w ustawienia, później ostatnia zakładka (na dole) i w rozrywka wybierz tryb "Gra", sprawdź czy po tym jest lepiej :)
     
  8. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @Wujek
    Napisał przecież... Po podłączeniu na 37'' nie było problemu.

    @Topic Jakie masz odświeżanie ustawione w konsoli? PAL 50? PAL 60?
     
  9. exeq

    exeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TEL moj 32` to 551
     
Wczytywanie...

Poleć forum