1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kłopoty z przeróbką Liteon

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Mathew007, Grudzień 21, 2012.

  1. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema, chciałem przerobić napęd liteona wyciagnalem klucz ale jak chcialem wgrac lt 3.0 i wzialem Liteon erase to komp sie zwiesil i wyczysciło mi napęd ;/ teraz gdy tylko podłącze napęd do kompa to od razu się zawiesza i nic nie moge zrobic ;/ pomoże ktoś ?

    ale jak odpalam komputer z włączonym napędem to już się zawiesza ;/ czy zrobić tak że dopiero jak odpale dosflash to dopiero wtedy włączyć napęd? (mam usbprobe v3)

    i jak czekam około minuty to dopiero ruszy do windowsa ;/


    "Temat Przeniesiony z innego działu" proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    DOSFLASH lekiem na wszystko.
    Na forum jest poradnik. ; )
     
  4. Manix7

    Manix7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niekoniecznie. Miałem tak samo. Wystarczyło usunąć sterowniki (viamraid) i poszło ok.
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Kłopoty z przeróbką Liteon

    Dosflash i działać będzie bez problemu.
    Fw zrób w jf.


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Kłopoty z przeróbką Liteon

    Tak, moj nawet.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gdy nagrywam na pendriva ten obraz tego windowsa to po nagraniu na pendrive nie ma zadnych plikow tak ma byc ?:/

    ok już dało rade :D wielkie dzięki za pomoc ;) temat wyczerpany można zamknąć :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum