1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz do napędu jak to wygląda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rullz1, Luty 18, 2011.

  1. rullz1

    rullz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie, wiem że każdy napęd w xie ma swój własny klucz czytałem też, że można go wyciągnąć, i właśnie tu mam pytanie bo wszędzie gdzie widzę za klucz odpowiadają pliki *bin (Identify.bin, Inquiry.bin, Key.bin, dummy.bin), czy wystarczy mieć po prostu spisany klucz np. AB3SS23S...... itp. Pytam się gdyż robiłem przeróbkę i poprosiłem goscia ktory mi to robił o wysłanie klucza i oryginalnego firmwaru na maila w racie W, i dostałem log z jf i dwa pliki Lite_CFW.bin i Lite-OFW.bin, w logu widziałem jest klucz zapisany, i czy jak posiadam te pliki co dostałem + ten log z jf to będę mógł w przyszłości np. updatowac LT+ bez żadnych problemów?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    Jeśli masz jungleflashera to ładujesz np Lite-OFW.bin do niego i generujesz sobie dummy.bin. Nie musisz spisywać klucza z logu bo jeszcze gdzieś się pomylisz albo co ;) Przy tworzeniu nowego fw wystarczy ze załączysz albo oryginalny FW albo dummy.bin
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    klucz to klucz
    tu przykładowy w postaci literowo-cyfrowej
    >>> 2F41E6200D505D330B39353EGD373324
    da sie go tez ręcznie wpisać
    i żadne inne pliki nie są potrzebne ....
     
  6. rullz1

    rullz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki, temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum