1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz DVD w .txt

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez DamiannPL, Sierpień 14, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Witam mam taki problem mianowicie mam klucz w .txt i niemam zielonego pojecia jak go wgrac ...Biore manula spoofing ale nie ma opci Spoof Soruce to target ....jak to rozwiazac??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najlepiej wyciągnij klucz jeszcze raz.
    A jak nie da rady to: Ładujesz FW z LT do TARGET. Klikasz manual Spoffing. Kopiujesz swój klucz i wklejasz w sekcję Drive Key. Klikasz check i potem OK. I to wszystko. Twój klucz został dodany do CFW.

    P.S Tylko upewnij się, że ten klucz jest na pewno prawidłowy i od twojego napędu. Jeśli wgrasz zły klucz to nie odpalisz już rządnej gry na tej konsoli.
     
  4. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    i ladnie pienkie ale zadna gra nie dziala z AP 2.5 jak narazie tylko Medal of Honor odpalilem....

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co to za.zdjecie nic nie przedstawia fw bez keya, gry ap2.5 trzeba sprawdzac co.soft abgx

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    akir to wlasnie jest problem naped nie jest moj tylko znajomego z PL gdybym mial sam bym zczytal klucz i nie zadawal idiotycznych pytan no ale on jest zielony wczesniej mial LT+

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Jelsi robie poprawnie tzn ze on ma zle nagrane plyty ...
    Nie dziala dokladnie z tego co mi mowil
    nfs hot pursuit
    brotherhood assasin
    CoD BO
     
  7. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bo jeśli wgrany ma nowszy dash i nowy LT+ to gry z AP 2.5 trzeba nagrać od początku. Jeśli tego nie zrobił i próbował w nie zagrać (wyświetlał się pewnie tyko czarny ekran) to na własne życzenie oflagował sobie konsolę.
     
  8. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    czyli to jest ok co robilem ??
    Dash jest najnowszy przez pena byla aktualizacja po podlaczeniu do JF wyswietlil sie nawet 02510c
    I tak nie gra przez neta:p
     
  9. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak wszystko jest OK. I nawet potwierdza to, że inne gry mu działają. Po prostu gry z AP musi nagrać od nowa. Oczywiście najpierw obrazy przed nagraniem musi przepuścić przez odpowiednio ustawiony ABGX.
     
  10. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium


    Dziekuje bardzo :)))
     
  11. jacop96

    jacop96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jest czasem tak, że LT+ ma powodować wyświetlenie czarnego ekranu, żeby nie dostać flagi? Po kilku minutach czarnego ekranu bez wyłączenia konsoli dostaje się flagę, jeśli gra ma AP2.5
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    najnowsze lt 1.91 już tego nie ma....więc jak źle przygotujesz obraz to flaga...może 1.92 bedzie miało cos takiego znowu
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum