1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napedu i konsola

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez greg19871226, Listopad 23, 2009.

  1. greg19871226

    greg19871226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kRAKOW
    Witam ostatnio przerobilem sobie konsole . Pan ktory mi to przerabial powiedzial ze nie wgra mi softu 1.6 no nowego napedu poniewaz mam Lite ona V7 a w sierodku siedzi v8 i nie ma pomiedzy nimi wspolpracy z tym softem , gdybym mial Benq-u to bylo by ok . Jest to prawda ?? A druga rzecz jaka mi powiedzial to ze mam nowego Dasha czyli oprogramowanie konsoli i jak odpale gre z Wave 4 na tym napedzie to klucza nie wydobede ani z napedu ani z plyty głównej. Ponoc 1.6 nie odczytuje Wave 4 tylko trzeba patche robic do wave 3 . A active.iso dziala tylko z wave 2. Odpowiedzcie na moje pytania i rozwiejscie moje watpliwosci .

    Jestem poczatkujacym .

    Pozdrawiam Greg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szkodnikPL

    szkodnikPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ad.1 Po części tak.
    Ad.2 Tego nie wiem..
    Ad.3 Activate.iso działa nawet na 1.61
     
  4. greg19871226

    greg19871226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kRAKOW
    Po czesci tak co mam przez to rozumiec ??

    A active.iso odpala tylko gry z WAVE 2 czy moze byc tez 4 i 5

    Prosze takze o odpowiedz na wyzsze pytania

    Własnie nie wieze w bujde ze nie da sie wydobyc klucza z plyty

    A i tak z ciekawosci ile jest napedow wersji Liteona ??
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wpisz sobie activate.iso to zobaczysz co i jak...

    jak masz iX 1.6 to odpalisz gry z wave2 i wave3 a gry z wave4 odpalisz przez activate.iso albo przez patchowanie gier

    Co do napędu to jeżeli facet przerobił to powinien móc wydobyć klucz aczkolwiek słyszałem, że w tych najnowszych napędach jest z tym problem
     
  6. greg19871226

    greg19871226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kRAKOW
    Oki czyli Active.iso odpala wszystkie gry ktore nie chodza na tym sofcie 1.6 cos podobnego do Swapa Magica w konsoli PS2. Tylko zastanawiam sie czemu powedzial ze jak odpale gre z Wave4 to nie bede mogl wydobyc klucza z plyty . I konoc tylko 3 wersje napedow liteona sa a nie az 8 Rozmawialem z adminem tego forum i powiedzial ze to bzdura ale kazal sie zapytac wrazie czego na forum .
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Bo są 3 wersje liteona. On nazywa to może V8 dlatego, że na napędzie jest tak jakby model: 8xxxx

    Z tym odpaleniem wave4 i kluczem to bzdura
     
  8. greg19871226

    greg19871226 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kRAKOW
    To koles naopowiadal mi bzdur . Po dokladnie powiedzial ze mam nowego Dasha i ze jak uruchomei gre nowa czyli WAVE4 klucza juz nie wydobede z plyty . No czyli nie ma napedow v8 a , czyli tak jak on to mowil v7 i v8 czyli mozna powiedziec ze to te same wersje czyli da sie zgrac klucz z v8 do v7 bo to bede wersje 3 . Dobrze mysle czy nei jesli nei prosze o dokladny opis jak to wyglada
     
Wczytywanie...

Poleć forum