1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napędu - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Thoudy, Październik 17, 2011.

  1. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Witam otóż przyczytałem sobie tutorial jak przerobić konsolę xbox 360 lecz nie wiem co to jest klucz napędu ani jak go zdobyć dlatego że proszę o pomoc.
    Z góry dziękuję i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheNaturat94

    TheNaturat94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Zgodnie z tym co napisał blazejp w swoim poradniku:

    http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/%5Btutorial%5D-flash-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html
     
  4. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Moze najpierw bys zaczal od tego jaki masz naped?
     
  5. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Jaki mam napęd.. nie wiem . ale raczej Liteon btw gdzie jest ta strona 94 Oo
     
  6. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To najpierw upewnij się jaki napęd.
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie przerobisz bo nie masz bladego pojęcia o tym:D
     
  8. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mi też tak kiedyś wmawiano a to tak naprawdę łatwizna z wyjątkiem liteona i slima ale jak się ma probe to też nie trudno

    @autor jaki masz napęd?
     
  9. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Jak sprawdzić jaki mam napęd ??
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na nalepce Ci pisze ile masz lat 7??
     
  11. Thoudy

    Thoudy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Los Angeles, CA
    Nie Idi**o mam 16 lat ale nie mam pojęcia ani o przerabianiu ani jaki mam napęd bo poprzednio chodziłem po komisach i przerabiałem a tym razem chciałbym zrobić to samodzielnie !!
    Więc mam rozkręcić x'a aby się dowiedzieć jaki mam napęd ?
     
  12. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie radze juz lepiej idz dac komus do przerobienia bo potem bedzie placz ze sobie klucz usuneles i nie czyta plyt
     
Wczytywanie...

Poleć forum