1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napedu z fw przerobionego liteona!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bryan123, Październik 5, 2012.

  1. bryan123

    bryan123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy mozna np. jungleflasherem odczytac klucz napedu, ktory byl juz wczesniej przerobiony ? Lite-on ma wgrane LT1.9 ,ale niestety gosc ,ktory przerabial nie podal mi klucza i teraz nie moge uaktualnic flasha. Poza Probe ,zastanawiam sie czy we wgranym firmware jest zawarty klucz ,ktory mozna odczytac odczytujac wgrane firmware.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tylko probe bo JF odczytuje klucz z IX do 1.5 (dummy from iXtreme ).
    Alternatywa DosFlash. Zasilanie jakieś musisz mieć do napedu no i np via6421a.
     
  4. bryan123

    bryan123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda ,ze sie nie da. Dzieki za odpowiedz.
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Został Ci tylko probe PMT Hack, a tak nawiasem dummy odczytuje do 1.6 :)
     
  6. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nie 1.61 ? :peaceful:
     
Wczytywanie...

Poleć forum