1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

klucz napedu z lite-on'a

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tiger87b, Lipiec 13, 2010.

  1. tiger87b

    tiger87b Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Posiadam konsole wyprodukowaną 2009-07-14. W środku jest zapewne napęd lite-on. Potrzebuję wydobyć z niego klucz napędu (tylko klucz- nie potrzebuję wgrywać do niego firmware). Znalazłem opis jak zrobić to prostym domowym sposobem link. Wtyczkę com mam, kabelki też, jednak nie mam takich rezystorów jakich potrzeba. Czy można zastosować inne lub ewentualnie skąd można takie wylutować. Odpowiedzi typu "idz do sklepu i kup" odpadają gdyż jestem poza granicami polski na jakims zad*piu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz liteona v2 wiec odczyt robisz po samym sata, bez rozbierania napedu
     
  4. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    to nie jest lite on v2 tylko 83850c v1 bo v2 trzeba ciąć ścieżki.
     
  5. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up Cóż za herezje opowiadasz, dziecko...

    Moja konsola jest z 2009-07-13 i mam V2, więc twoja z pewnością też.
    Do wyciągania klucza wystarczy zrobić tak jak Dexter powiedział.
    Ciąć ścieżki trzeba w V3.
     
  6. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    sam opowiadasz herezje wiec nie myl pojęć co do v2 to ciecie ścieżek i mi nie powiesz ze nie.I się nie mądrz jak nie masz pojecie :) poczytaj sobie inne forach ba.... :) i pamiętaj ze V2 to ciecie ścieżek tak samo jak V3 a Dexter w błąd wprowadza w tym temacie.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dzemik2009 - WYJDZ!

    Powszechnie przyjete:
    Liteon 73450c - v1
    Liteon 83850c - v2
    Liteon 93450c - v3

    To ze sa 2 wersje 83850c to wiadomo, ale w przypadku autora tematu jest to zwykly 83850c.
     
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Słuchaj dextera bo dobrze gada.
    Jeśli nie chcesz dobrych rad to nie zakładaj tematów.

    Tu masz wszystko opisane: http://www.megaupload.com/?d=IF91SN2M
    Interesuje Cię od strony 99
     
Wczytywanie...

Poleć forum