1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napedu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kielich, Luty 9, 2010.

  1. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    Jakiś miesiąc temu przerobiłem konsole (JasperArcade) w sklepie we Wrocławiu.... 100zł

    ...i teraz czytam ze powinienem odczytać przed flashowaniem (tzn. ci co to robili) klucz napędu i sobie go zapisać....

    Nie dostałem od nich żadnej płyty ani niczego co możne zawierać ten klucz.


    Może mi ktoś powiedzieć czy mam się o co martwic?
    :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie masz się czym martwić bo ten klucz cały czas "siedzi" w napędzie
    ale zadzwoń do nich niech ci go dadzą lub wyślą na emaila
    może ci sie przydać w przyszłości

    .
     
  4. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ....ale aby być pewnym że to na pewno Twój, wyciągnij go sobie sam. Poszukaj w poradnikach.
     
  5. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  7. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    czyli jeśli za rok będzie nowy iextreme i zaniosę konsole do updatu to ten brak klucza nie będzie problemem (bo dalej "siedzi":) w napędzie) ?

    A oni nie powinni mi tego sami dać? zajdę do tego sklepu i pogadam kurw. z tymi plastusiami bo tłumaczyłem że jestem zielony i się pytałem 2 razy do ***.a czy będę czegoś jeszcze potrzebował.

    Co do tego żebym sam odczytał klucz...... :D:D:D.......to raczej się tego nie podejmę bo nie mam skila do takich rzeczy i na pewno coś zjebi.e - ale dzięki za rade
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz na bank 1.61 lub starszy wiec z wyciagnieciem nie ma problemu. Szkoda twaoego zachodu - bedzie potrzeba to sie zrobi odczyt i tyle.
     
Wczytywanie...

Poleć forum