1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelzawadzki, Czerwiec 4, 2010.

  1. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    od miesiąca mam XBOX-a 360, konsola jest z sierpnia 2009roku. dwa tygodnie temu dałem ją do przerobienia i jestem ogólnie zadowolony z teg flashowania ale doszło do mnie że nie dostałem od tego co mi przerabiał klucza napędu. Konsola została przerobona jakims najnowszym ixtreme. moje pytanie to czy jak nie posiadam klucza napędu to będe mógł w przyszłości wgrać nowego iextreme jak oczywiście wyjdzie? a drugie pytanie to czy da się odzyskac taki klucz?
    p.s. nie mam kontaktu z tym co przerabiał wiec on mi nie powie jaki to jest klucz

    dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do aktualizacji jest potrzebny klucz jak i przy ewentualnej wymianie napędu. Da się odczytać klucz ponownie jednak jak nie umiesz przerabiac to nie bierz się za to.
     
  4. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Potrzeba, oraz można go odzyskać. Wystarczy podpiąć napęd do kompa i odczytać odpowiednim programem.
     
  5. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nie jak jest LT wtedy metoda jak z liteona 3
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Jeżeli został wgrany ixtreme LT to nie ma możliwości odczytania klucza inną metodą jak cięcie ścieżek.!!!! Musisz upomnieć się o niego u tego kto Ci przerabiał napęd. Klucz jest niezbędny jeżeli będziesz chciał wgrać nowszy ixtreme w przyszłości.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak wszyscy mają rację
    ścigaj tego co ci przerabiał ! bo ponowny odczyt klucza z LT
    odbywa się poprzez cięcie ścieżek i kosztuje około 100,-
    ,a klucz powinieneś dostać za darmo ... !!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum