1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napędu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez push, Maj 6, 2011.

  1. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,posiadam napęd Benq i mam wgranego ixtreme 1.6 bodajże, niestety nie posiadam klucza napędu,i czy jest możliwość wymiany na nowy napęd gdyż ten mi zaczyna szwankować ,ewentualnie gdy to odpada to czy będe mogł przerobić na nowszy firmware?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Można śmiało wymienić. Kupujesz sobie nowego Benq i zanosisz to do fachowca razem ze starym napędem. On bedzie wiedział co z tym zrobić , bo widzę , że masz niezabardzo pojęcie co i jak.
     
  4. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Klucz napędu wyciągany jest gdy chcenie wgrać np oryginalny firmware który nie czyta piratów? Gdy wyciągnę klucz i wgram przeróbkę to potem znowu wyciągam klucz (ten z np ixtreme)? i wrzucam do nowego napędu lub ten oryginalny? czy jak to jest? Chciał bym się dokształcić w tym kierunku. Może jakiś prosty poradnik?
     
Wczytywanie...

Poleć forum