1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napędu

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Hekko, Maj 23, 2011.

  1. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przerobiono mi konsolę w serwisie.
    Gdy poprosiłem o klucz napędu lite-on v1 który mam w konsoli, usłyszałem
    "przepraszamy, ale niestety nie przechowujemy kluczów".

    Czy jest jakaś możliwość by sprawdzić klucz napędu nie grzebiąc w środku konsoli?

    A jeśli grzebiąc, to czy sam to zrobie?

    Bo ma wyjść nowy LT+ a ja nie chce znów płacić prawie 100 zł za przeróbkę..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Bez rozkrecania nie da rady. Nie musisz placic 100zl, przyjdz do mnie to Ci zrobie za 50 :D
     
  4. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ta... chodzi mi o to żeby nie płacić, albo płacić jak najmniej, i żebym nie musiał znów za daleko słać konsoli :p
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  6. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co to robi? ;D
    i z tym muszę otwierać konsole?:D

    EDIT

    aha musze ;d
    wiec watpie ze to bd robil chyba ze bd zmuszony ;D
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wyjda nowe gry nowe LT i bedziesz zmuszony :)
     
  8. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No wiem, to kwestia czasu, wtedy będę szukał kogoś z okolic swoich żeby mi przerobił najlepiej u mnie w domu albo ostatecznie u niego :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum