1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

klucz napędu!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez titanum, Październik 13, 2011.

  1. titanum

    titanum Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem. Muszę mieć na dzisiaj klucz napędu swojego xboxa ponieważ znajomy mi go przerobi. Lecz nie ma przyrządów do wyciagania klucza. Klucz miałem gdzieś na płycie lecz ją zgubiłem. Daradę jakoś zobaczyć ten klucz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Zasilanie z konsoli.
    Jeżeli inny niż Liteon to wystarczy kontroler SATA do odczytania klucza.
    Jeżeli Liteon potrzebujesz jeszcze probe 1,2,3
     
  4. titanum

    titanum Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Liteona v2 jak się nie mylę mam. To sam nic nie zrobię ?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Jak nie masz probe to nic nie zrobisz.
     
  7. sebawro

    sebawro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    jak sprawdzic jaki mam napęd ?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie piszesz jaka masz date, jaka masz konsole co ty chcesz. Sam sobie nie poradzisz jak nie umiesz korzystac z forum, nie wspominajc o pytane rozpoznanie napedu.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Rozbierz konsole i na napędzie będzie naklejka . Ale nic Ci po tej wiedzy. No chyba że po to żeby zrobić temat , jak przerobić napęd xxx, .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  10. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jesli osoba ktora nie ma pojecia o przerobce/aktualizacji oraz kluczy to niech sie za to nie bierze tylko zaniesie do goscia a on za 30zl aktualizuje mu na 2.0
     
  11. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    Google Images

    tutaj masz fote tacek napędó x-a jak rozpoznac, napęd benq i liteon wyglada identycznie wiec jak je rozpoznac? po 1. po dacie produkcji konsoli, jesli posiadasz date 21-04-2008 i pozniejsza posiadasz naped liteon, jezeli date produkcji masz wczesniejsza niz 21-04-2008 posiadasz naped benq
    2.sprawdzanie napedu po kabelkach i zobacz czzy posiadasz biale kabelki=naped benq, zolte=naped liteon
     
Wczytywanie...

Poleć forum