1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawcio999, Listopad 1, 2011.

  1. dawcio999

    dawcio999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pewien problem. Nie umiem nigdzie znaleźć jak wyciągnąć klucz z napędu Samsung. Wszędzie tylko jak wyciągnąć z liteona... Mam tam przeróbkę, lecz niestety nie wiem jaką, kupiłem już przerobiony, ale gry z AP 2.5 nie działają, więc chyba jakaś starsza. Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
  4. kryst16

    kryst16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. dawcio999

    dawcio999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze pytanie, czemu na tutorialach na youtube ludzie nie mają otwartych tacek od napędów do połowy?
     
  6. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Tackę trzeba było wysuwać tylko przy Liteonach (jak się mylę - to mnie poprawcie). Teraz jest do tego odpowiedni sprzęt, który upraszcza Nam flashowanie i wyciąganie klucza.
     
  7. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Dobrze mówisz, ubiegając pytanie, potrzeba np. Probe V3
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Gdy byly starsze przerobki typu ixtreme 1.5, 1.6 klucz wyciagalo sie przez wysuniecie tacki do polowy i klikniecie dummy for ixtreme.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum