1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz napędu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damian82, Lipiec 19, 2009.

  1. Damian82

    Damian82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam x360 z napędem liteon przerobiony Iextreme 1.6, lecz sprzedawca nie wysłał mi na maila żadnej kopi ani klucza napędu, i tutaj moje pytanie czy jeśli będę chciał przerobić napęd nowszym firmware to da się z tego mojego już przerobionego odczytać klucz i przerobić czy nie? Pytanie może się wydawać niektórym proste bądź nawet głupie lecz w takich sprawach jestem laikiem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Popros sprzedawce tylko o klucz nic wiecej ci nie da bo litka nie da sie zgrac tylko mozna wyciagnac key.
    Jesli masz poprawny key od tego co ci przerabial to nastepny FW jak bedziesz chcial wgrywac juz nie musisz wyciagac ponownie key tylko uzywasz tego co masz.
     
  5. Damian82

    Damian82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdybym miał inny napę niż liteon - przerobiony a nie dostał bym żadnych plików to również jest możliwe przerobienie na nowszy firmware jeśli wyjdzie?
     
  6. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Oczywiście że tak :p
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dopoki naped zyje zawsze bedzie sie dało zgrac klucz (z kazdego przerobionego napedu)
     
Wczytywanie...

Poleć forum