1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz z lt i pytanko

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marcinsz102, Czerwiec 17, 2012.

  1. marcinsz102

    marcinsz102 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gostyn, Poland
    hej mam xboxa z lt chyba 2.0( napewno nie 3 ) skoro działa na nim skirim oraz z Dashboard 2.0.13604.0. konsola jest z 2009-07-02 trochę poczytalem i mam kilka pytań

    1. czy mogę odczytać klucz napędu w tym przypadku bez probe ?
    2. najpierw zaaktulizowac dashboard a później dopiero lt ?
    3. czy jak zaaktualizuje na lt 3.0 to gry które teraz mam nagrane będą mi działać (np skirim, ea mma, fight night. fifa) bez problemu czy muszę je nagrać ponownie ?
    4. czy moze lepiej zostać przy obecnym stanie skoro nie gram póki co przez net ? max 3 np ruszy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel79

    daniel79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. raczej tak a dokładnie się dowiesz jak zobaczysz którą masz wersję napędu, ale obstawiam że 84
    2 tak
    3 będą działać
    4. Maxpayne 3 nie ruszy
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    co do trzeciego pytania to nie wszystkie gry beda dzialac po aktualizacji, xgd3 i z ap 2.5 trzeba nagrac na nowo
     
  5. marcinsz102

    marcinsz102 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gostyn, Poland
    Czyli jak zrobić to bez probe? z wysuwaniem tacki czy jak?
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Potrzebne jest probe żeby odczytać klucz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum