1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz z płyty głównej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojtekbp89, Październik 12, 2011.

  1. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
    Mam pytanie: czy da się zgrać stockowy klucz napędu z płyty głównej? Tzn. oddałem konsolę do przeróbki ale nie mam zgranego oryginalnego klucza. Wiem, że klucz jest powiązany z tym w napędzie. Czy da się to zrobić? Bo trochę się martwię.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
    No to super, miałem lekkiego stracha :) Googlowałem, i pokazywało posty, gdzie mówili, że się nie da- ale były datowane parę miesięcy wstecz. No to wszystko, dziękuję za info :)
     
  5. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    straciłeś klucz (wymazałeś firmware w napędzie) czy jak ?
    bo jeżeli nie, to przecież możesz odzyskać klucz prosto z napędu, nawet jak masz iX LT2.0.
    RGH to dużo roboty :) - ale owszem da sie
     
  6. wyjatek

    wyjatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RGH? - kto gdzie i za ile zrobi? :p
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Heh to zaproponuj cos...

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  8. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
    Nieważne ile roboty, i jaki koszt. Ważne, że mniej to będzie kosztować niż konsola :D Da się , więc mogę spać spokojnie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum