1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

klucz z płyty głównej

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Smok_Analog, Luty 7, 2012.

  1. Smok_Analog

    Smok_Analog Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubsko
    jakie są metody sczytywania klucza z płyty głównej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stunterxbox

    stunterxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie można z płyty głównej
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Nie wprowadzaj w bład
    Oczywiscie ze mozna

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  5. Smok_Analog

    Smok_Analog Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubsko
    a może jakiś link do tutka ???
    bo zawsze wszyscy z napędu piszą jak się wyciąga a mnie interesuje jak z płyty wyciągnąć :D
    albo namiar czego mam szukać :D
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  7. Smok_Analog

    Smok_Analog Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubsko
  8. Smok_Analog

    Smok_Analog Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubsko
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Plus chip do rgh

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1. Programator ok. 60 zł
    2. Czip ok. 100 zł
    3. Ubita konsola podczas lutowania 700 zł
    4. Twoja mina ? bezcenna!

    Jeśli chcesz to robić zarobkowo, i nie chodzi ci tylko o 1 konsole to proponuje zainwestować w dobry sprzęt. Sam teraz staram się pochwytać RGH i nie ma co oszczędzać taki wniosek ode mnie. Jeżeli jednak w grę wchodzi jednorazowe wyciągnięcie klucza to lepiej chyba znaleźć osobę która robi RGH i się z nią dogadać
     
  11. Smok_Analog

    Smok_Analog Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubsko
    dobry sprzęt czyli jaki?
    nie chodzi o 1 konsole tylko o 8 :D
    bo z wystawek z niemca mam przywiezione,a następne jadą dzisiaj.
    z lutowaniem nie ma najmniejszego problemu :D
    z wiedzą problem jest, i to duży ale się uczę co z czym się je :D
    nawet jak uwale konsole to i tak mała strata, mam na testy i nauke sporo sprzętu wliczonego w to że zostanie potem już dla nich tylko śmietnik.
    jestem pewien że zasypie was jeszcze pytaniami

    czyli jaki sprzęt polecacie?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na początek możesz po lpt odczytać(pamiętaj tylko konsole z hdmi), u napka kupisz do odczytu pamięci nand xzone.pl
     
  13. Smok_Analog

    Smok_Analog Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubsko
    oki dzięki za rade,
    z tego co widzę to muszę się jeszcze sporo nauczyć,ale wiedzy nigdy za mało:D
    będę jeszcze myśleć co zakupie,na razie czytam wasze opinie o poszczególnych programatorach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum