1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid3449, Luty 11, 2015.

  1. dawid3449

    dawid3449 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam moja konsola to xbox 360 elite :) Mam napęd samsung i problem w tym że kupiłem bez klucz napędu poprzedni właściciel też nie ma. Czy jest jakiś sposób na wyciągniecie klucza ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Ale napęd działa?? Jesli działą to mozesz wyciagnac z niego klucz, jesli nie pozostaje RGH
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Klucz wyciągasz z napędu albo z płyty głównej konsoli przy RGH.
     
  5. dawid3449

    dawid3449 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa mam lt 2.1 a więc jak go wyciągnąć ?
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  7. dawid3449

    dawid3449 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli ze jak sie ma przerobiona konsole i sie nie ma klucza to normalnie mozna go odczytac o_O ?
     
  8. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie man różnicy czy napęd jest przerobiony czy tez nie z obu da się wyciągnąć klucz napędy tylko napęd musi być sprany i posiadać prawidłowy klucz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum