1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Klucz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krystiant94, Kwiecień 19, 2010.

  1. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Witam Was serdecznie ! Mam takie pytanie, czy jezeli konsola nie ma klucza napedu to mozna ja jakos ocalic ? Chodzi mi o to glownie czy wymiana napedu cos da. Bardzo prosze o szybka odpowiedz ; ] I jaki bedzie koszt takiej naprawy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Bez możliwości zrobienia jtag nic nie zrobisz, wymiana napędu też nic nie da bo musisz klucz ze starego napędu wgrać do nowego.
     
  4. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hmmm nie jestem znawca tematu ale jesli to nie Liteon V3 to mozna chyba ponownie odczytac klucz napedu.

    Co do wymiany > tak bez problemu ( kumpel swego czasu wymienial i kosztowalo go to ok 150 zl )

    Wydaje mi sie ze bieglejszej wypowiedzi udzieli Ci DEX :)
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Widzę że napęd masz już przerobiony więc nie powinno być problemu z odzyskaniem klucza.
     
  6. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Nie mam pojecia jaki ma naped. Chcial zamienic sie z kolega ktory kupil wlasnie tego zepsutego i'xa za mojego i on mial by mi 300 zl dolozyc.
     
  7. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Zasadnicze pytanie, jest klucz w napędzie, tyle, że jest przerobiony i nie ma klucza na żadnej płycie itp. czy w ogóle nie ma klucza w napędzie?
     
  8. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  9. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Naped hitachi, wgl nie ma w napedzie ; ]
     
  10. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Ok, dlaczego myślisz że nie ma w napędzie? Na czym polegała usterka ?
     
  11. krystiant94

    krystiant94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sopot
    Kolega mi tak powiedział. Niby był z tym w serwisie ; ]
     
  12. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    No to po jabłkach, jeżeli to prawda to możesz odłożyć napęd na półkę.
     
  13. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Jeśli nie ma go w napędzie a dash jest nowszy niż 7371 to całą konsolę możesz odłożyć na półkę.
     
  14. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    A o co chodzi z tym "klucz jest w napędzie?" jak to "czy jest"?
     
  15. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    " Zasadnicze pytanie, jest klucz w napędzie, tyle, że jest przerobiony i nie ma klucza na żadnej płycie itp. czy w ogóle nie ma klucza w napędzie? " chodzi Ci o to?? Też nie kumam :)
     
  16. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    W napędzie jest klucz nie? No to się pytam czy on ma po prostu przerobioną konsolę i nie ma płyty z kluczem a chce przerobić ponownie, czy ma konsolę w której napęd nie ma klucza(dvd key).

    Jak można tego nie rozumieć ;)
     
  17. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    No a jeśli ja mam Lite-on'a v1 i nie mam klucza zgranego na żadną płytkę to mógłbym go jakoś odzyskać, gdybym chciał powrócić do oryginalnego firmware'u albo zaktualizować przeróbkę?
     
  18. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Oczywiście. JF i dummy from ixtreme.
     
  19. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    A muszę to sam zrobić, czy może zrobić to koleś, który będzie wgrywał firmware?
     
  20. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    może to zrobić ten koleś co bedzie wgrywał :D
     
  21. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Możesz Ty, może on, bez różnicy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum