1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

klucz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seba9301, Grudzień 14, 2011.

  1. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    witam chciałbym zapytac czy moge ponownie wyciagnac klucz (naped liteon), gdyz mam juz przerobiona konsole, ale klucza nie posiadam, poniewaz konsole przerabialem ok. 2 lata temu na allegro. Będac ciemny w tych sprawach nie upomnialem sie o niego. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    Oczywiscie ze mozesz wyciagnac
     
  4. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    nie pociągnie to za sobą jakichkolwiek konsekwencji? np. napedu?
     
  5. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    oczywiscie ze nie jesli wiesz jak to zrobic i musisz mnie usb probe ze igla
     
  6. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    własnie z tym jest problem, bo nie wiem czy musze cos kupic czy prowizoryczny sprzet wystarczy
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
  8. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Z któremu*wyciągniesz KEY*(z oryginalngo lub iXtreme)*z pędu iteon phat (74850C,83850C V1,83850C V2 oraz 93450C
    A jak mogę to rozpoznać ?
     
  9. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    To nie ma większego znaczenia. Jak rozłożysz xbox'a to na napędzie będzie naklejka z wersją oryginalnego softu. Zależy też czy nie robiłeś aktualizacji usuwającej przeróbki. Jeśli ową robiłeś to masz 0251c.
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    zgadza sie zrób update dasha i czekaj na lt3
    wtedy za jednym razem wyciagniesz klucz i zrobisz flasha
    nowe lt prawdopodobnie w weekend ale ni pytaj sie skąd wiem dlaczego kiedy gdzie bo to jest na forum i na c4eva speaks
     
  11. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Dla ułatwienia nawet sobie możesz zrobić aktualizację bo LT 2.0 i LT 3.0 jest tylko do 02510C, niema już rozbicia na różne rodzaje (74850C,83850C V1,83850C V2 itd.) napędów
     
  12. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie zrobię update, ponieważ po ostatnim dashu nie mogę nic zrobić na konsoli pojawia się tylko kod bledu. Próbowałem z pendrive i z cd nic nie pomogło.
     
  13. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    jaki kod błędu, o co chodzi?
    __________edit
    dobra ogarnąłem nie możesz zaktualizować bo masz sflashowany napęd. Wychodzi na to, że masz starszy od 0251c. Trudno powiedzieć bez rozkręcenia bo to czasem czysta loteria.
     
  14. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  15. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też polecam tą aukcje. Dobry sprzęt a sprzedawca w razie problemów zawsze pomoże.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  16. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  17. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale nie ma co oszczędzaj w przyszłosci i tak się zwróci dzis dostałem ten co ci pokazałem nie wypróbowałem go jeszcze ale sprawdziłem czy dziłą diody i jest ok;))
    weź ten za 49
     
Wczytywanie...

Poleć forum