1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

KoA : Reckoining - pomoc i problemy w grze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez palac, Kwiecień 6, 2012.

  1. palac

    palac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jako iz nie znalazlem takiego tematu to postanowilem taki zalozyc. Tutaj piszcze swoje problemy z gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ojj jest kilka misji w których nie wiadomo o co chodzi i jak wykonać ja mam takich z 5
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    @palac no proszę Cię, zakładasz temat o pomocy i żadnej nie potrzebujesz? Ehh, przenoszę do działu Pomoc, ten będzie adekwatny do tematu.
     
  5. palac

    palac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mozna przeniesc temat do działu gry? Mam problem gram na hardzie magiem i doszedlem do misji gdzie musze zabic garsh szefa trollów. za chiny nir moge go zabic. juz chyba 20 mnie zabil. moze to wina chakramów maja tylko 36 dmg?
     
  6. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Przecież dział "Pomoc" jest do "pomocy" w grach a ty sam rozpoczynasz zdanie od "Mam problem". Ten dział jest odpowiedni.
     
  7. palac

    palac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. AlexUnder

    AlexUnder Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wie ktoś jak zdjąć klątwę rzuconą na bohatera , mam taki oto problem , że cały czas pochłania mi ona mane która się nie regeneruje . Nie wiem nawet kto ja na mnie rzucił .
    Istnieje poradnik do tej gry w polskim języku ?
     
  9. Lusus

    Lusus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    361
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Klatwy zdejmuja lekarze w miastach. Klatwe najczesciej dostaje sie przy nieudanym "rozbrajaniu" magicznych skrzyn.
     
    1 osoba to lubi.
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam pytanie takie czy opcja teleportu pomiędzy miejscami ,wymaga przedmiotu albo czegoś?może to sprzedałem przez przypadek albo się skończyło , w połowie gry nagle nie moge i nie pisze dlaczego, miał ktoś coś takiego?
     
  11. Lusus

    Lusus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    361
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jest to bug zwiazany z questem Her Righteous Fury w miescie Galette. Po zrobieniu tego questa fast travel moze sie zablokowac, jedyna opcja to wczytac wczesniejszy save.
     
    1 osoba to lubi.
  12. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to bede musiał tak to przelatać takim razie chyba wcześniejszych nie mam save chyba , no szkoda dobra gra. nie zalatali tego i nie załatają jakies patche z xbox live?
     
  13. Lusus

    Lusus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    361
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na ta chwile nie zalatali tego, niewiadomo czy kiedys to zrobia, osobiscie watpie. Trzeba sobie zrobic kilka saveow i zapisywac czesto.
     
Wczytywanie...

Poleć forum