1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod 800700E8 i World of Tanks

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oxygar, Wrzesień 12, 2013.

  1. Oxygar

    Oxygar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Witam. Potrzebuję pomocy, otóż zostałem zaproszony do bety WoTa, wpisałem kod i gry mi nie dodało do kolejki. Gdy próbuję pobrac grę przez historię pobierania to wyskakuje mi błąd 800700E8. Czy to czasowe czy coś jest nie tak z grą albo moim kontem? Z góry dzięki za pomoc.
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    najprawdopodobniej jest to wina regionu ja tak samo mialem wpisalem kod na avatara na US i nie zadzialalo
     
  4. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
  5. Oxygar

    Oxygar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Pocieszyliście mnie :) Mam nadzieję, że niedługo wszystko będzie działac.
     
    1 osoba to lubi.
  6. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Sprawdzaj na stronce ze statusem Live jak działa usługa.
     
  7. Kamilo87

    Kamilo87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jelenia Góra
    U mnie to samo, jeszcze poczekamy sobie...
     
    1 osoba to lubi.
  8. Wujaszek609

    Wujaszek609 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cholera dostałem kod na dołączenie do Bety i niespodzianka! NIE DZIAŁA! Czy komuś po czasie zaczęło działać, czy zapisywać się na Bete jeszcze raz i czekać na drugi kod?
     
  9. maciek31

    maciek31 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    U mnie to samo. Chcialem sobie aktywowac przepustke sieciowa do Battlefielda 3 i nie da sie z powodu tego bledu. Ktos wie od kiedy to trwa i ile jeszcze moze potrwac?
     
  10. leonxbox

    leonxbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No u mnie to samo mam nadzieje ze to usterka a nie z powodu regionu :dispirited:
     
  11. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Do BF3 już nie potrzeba przepustki sieciowej możesz grać online bez wpisywania tego kodu.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  12. maciek31

    maciek31 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Jak to nie trzeba? Jak wybieram "Gra Online" to wlacza mi sie okienko z mozliwoscia kupna kodu albo wpisania.

    Teraz jest u mnie juz inny blad - 8007045D, zwiazany z pobraniem profilu.
     
  13. Kamilo87

    Kamilo87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Już działa właśnie pobieram ! :nevreness:
     
  14. maciek31

    maciek31 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Mi jakos dalej nie dziala;(
     
  15. Oxygar

    Oxygar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Wszystko już działa, można śmiało pobierac :) Dziękuję jeszcze raz za pomoc.

    @Maciek31, wejdź w ustawieniach na konto, historia pobranych plików i tam masz WoT'a.
     
  16. leonxbox

    leonxbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak działa potwierdzam w historii: pobranych plików własnie doje pozdro :congratulatory:
     
Wczytywanie...

Poleć forum