1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod Bledu 0022 po wgraniu nowego dasha.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez z-bil, Listopad 18, 2012.

  1. z-bil

    z-bil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam konsolę jasper 256mb, wgrałem nowego dasha 15574 przez j-runner postępowałem zgodnie z instrukcją http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-aktualizacja-dashboardu-w-jtag-rgh-147268/ Zapaliły się 3 diody , odczytałem że to 0022.
    -Próbowałem już go włączać i wyłączać
    -odpinałem wszystko od klocka.
    Da się coś jeszcze poradzić? Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Coś sknociłeś, teraz trzeba wgrać poprawnego freebota przez programator.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Kod Bledu 0022 po wgraniu nowego dasha.

    Xell się włącza?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. z-bil

    z-bil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xell się nie włącza, nic się nie włącza
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to tylko programator
     
  7. z-bil

    z-bil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już wiem co się stało w tworzeniu nandu zamiast zaznaczyć rgh , zaznaczyłem jtag. Pytanie jak da się to naprawić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum