1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod błędu 0203

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez He1neken, Listopad 13, 2008.

  1. He1neken

    He1neken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, jak w temacie, mam kod błędu 0203, może mi ktoś powiedzieć na czym on polega ?? i jakie są koszty ewentualnej naprawy ?? (mam zflashowana konsole wiec wysylka do microsoftu najprawdopodobniej odpada) a no i czy mozna sobie z tym problemem jakos samemu poradzic ?? z góry dzieki za pomoc a jeśli taki temat sie juz pojawil to przepraszam ale nie moglem znalezc :/ (kozystalem z opcji szukaj :p ) pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. buszi

    buszi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. He1neken

    He1neken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kod błędu 0203

    niestety nie ma tam "mojego" błędu :/ ale dzięki za chęci :)
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Kod błędu 0203

    0203 ? Nigdy nie slyszalem o takim błedzie . Moze masz 0102?
     
  6. He1neken

    He1neken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Kod błędu 0203

    no nie wiem... jak jest wlaczona konsola to swieca sie 3 rody potem jak wciskam ten maly przycisk i eject to swieca sie 4 czyli 0 potem swieca sie 2 potem znowu 4 czyli 0 a potem znowu 3 i tak w kółko :) czyli wychodzi 0203 noooo chyba ze jakos zle odczytalem...
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Kod błędu 0203

    Napisz mi na gg - 11343678 8)
     
  8. hamer

    hamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi tez wlasnie zrypala sie konsola ; / ale mam pytanie odnosnie wysylki do microsoftu [ nie moglem sie doszukac takiego tematu wiec pisze tutaj ] ktos z was oreintuje sie moze ile bedzie ona kosztowala bo niewiem co z tym zrobic czy wysylac czy moze jakos na wlasna reke sobie z tym problemem poradzic nie znam sie na budowie itd x`a nie chce na sile kombinowac microsoft jest najbardziej bezpieczny
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    za wysylke nic nie placisz. poszukaj, bo temat jest :p
     
  10. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Przegrzewa sie GPU sprawdz w jakim stanie jest pasta...
     
Wczytywanie...

Poleć forum