1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod Błędu 807b0194

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mareldo, Wrzesień 22, 2010.

  1. Mareldo

    Mareldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, mam problem dotyczący xbox live.

    Gdy podłączam internet do xbox'a to pojawia mi się komunikat błędu.

    Pisze tam że mogę rozmawiać z przyjaciółmi, grać online ale nie mogę nic ściągać.
    Xbox'a mam nie przerobionego, grałem już online, więc z internetem problemu nie ma. Jest to Elite Jasper 120 GB.

    Kod błędu: 807b0194
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Masz może router? Bo mogą w nim być niektóre porty po blokowane, odpowiedzialne za pobieranie gier :)
     
  4. Mareldo

    Mareldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    No właśnie podłączam do Xboxa zwykły kabel Ethernet. Bez żadnego routera. A jak już pisałem w pierwszej wiadomości jeszcze wczoraj wszystko śmigało.
     
  5. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Czyli mniemam iż masz podłączonego Xklocka pod kompa i przez kompa ciągniesz neta . Jeśli tak to odblokuj porty na firewallu w kompie i powinno śmigać .
     
  6. Mareldo

    Mareldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie, mój magiczny sposób to podłączenie kabla ze ściany prosto do X'a.

    Pobierałem już nie raz z Xbox Live dema itd. itp. więc dopiero dzisiaj mi się to stało. Przedtem nic nie było Xboxowi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum