1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod do classic car parts forza 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lysy68, Kwiecień 21, 2013.

  1. lysy68

    lysy68 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.

    jestem świeżym użytkownikiem xbox360.do tej pory używałem konsol sony. :)

    ostatnio kupiłem na allegro nową zapakowaną fabrycznie grę forza motorsport 3.okładka jest po hiszpańsku(niby napisane z tyłu made in irleand) natomiast gra jest po polsku.dodatkowo w środku był kod na classic car parts.niestety ale po wpisaniu kodu na konsoli wywala mi, że kod nie prawidłowy-wpisz poprawny kod.próbowałem wielokrotnie i nic.na stronie xbox.com też nie idzie go zrealizować.rozmawiałem na czacie z konsultantem microsoftu i wiem ze ten kod jest poprawny i niezrealizowany.
    może ktoś podpowie mi co jest nie tak z tym kodem.gra jest 2-płytowa i działa normalnie czy z cd czy z hdd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak ale możliwe, że kod jest na inny region i na innym regionie masz swoje konto.
    Wtedy takiego kodu nie zrealizujesz.
     
  4. lysy68

    lysy68 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie coś mi tam tłumaczył gostek z microsoftu ale mój angielski jest kulawy.czyli co?jest opcja że tego kodu nie zrealizuje?okładka i karta jest po hiszpańsku.gra napisy po polsku-lektor po angielsku
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musiałbyś przenieść konto na Hiszpański region. (Migracja konta) Możesz to zrobić raz na 3 miechy.
     
  6. lysy68

    lysy68 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok,ale czy po ściągnięciu tego dodatku będę mógł wrócić z powrotem do polskiego regionu czy muszę odczekać te 3 miesiące.konto mam zwykłe.
     
  7. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zaloz sobie drugie konto ustaw region hiszpania i sciagnij fury Pozniej beda ogolnie dostepne Jka sie myle to niech nie poprawia ale ja tak robilem jak masz inny region ustawiony to mozesz wiecej demek posciagac.
     
  8. lysy68

    lysy68 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napisałem maila do ludzi u których kupiłem grę a oni odpisali ,że wszystko wskazuje na to iż gra jest z regionu portugalskiego.teraz już jestem głupi i nie wiem na jaki region założyć drugie konto
     
  9. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to zaloz konto na portugalski region i zobacz jak odblokujesz smaochody to beda w kazdymprofilu juz ja tak z forza4 mialem z kodem.
     
  10. lysy68

    lysy68 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przy zakładaniu konta na region portugalski zawiesza mi się konsola na wyborze regionu
     
  11. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a jak przelaczasz sobie rogion na swoim profilu???
     
  12. lysy68

    lysy68 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok.udało mi się założyć konto portugalskie.dodatek ściągnięty.dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum