1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod do Zresetowania konsoli

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kamilradom1910R, Wrzesień 18, 2014.

  1. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Panowie potrzebuję sekwencję klawiszy do wstukania na padzie, w celu wykonania całkowitego, fabrycznego resetu konsoli. Chcę zresetować ją całkowicie, ustawienia grafiki, dźwięku, daty itp. Chcę ją doprowadzić do stanu, jakby dopiero co została wyciągnięta z pudełka.

    Mam Jaspera Elite. Najnowszy Dashboard.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3279
    Polubienia:
    1878
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
  4. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Najprościej zadzwoń na infolinię xbox i ci podadzą prawidłowa sekwencje po podaniu numeru seryjnego twojej konsoli

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Bzyku_PL

    Bzyku_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rzeszów, Poland
    Na mojej stronie masz poradnik jak wykonać to co potrzebujesz:
    Ustawienia fabryczne w Xbox 360

    Odpowiednią sekwencje klawiszy możesz uzyskać z nandu konsoli, z infolinii (tak jak pisał WRUBSSON) lub strzelić "na pałę" wklepują kombinacje jedna po drugiej.
     
  6. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Trzeba będzie zadzwonić, bo żadna z kombinacji z Twojej strony nie działa.
    Można poprosić o numer na infolinię ??
     
  7. TitanHunter69

    TitanHunter69 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2016
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Jelenia gora
    kombinacja w opisie jak znasz ang to na stronie microsoftu jest calodobowy support techniczny i numer telefonu tez tam znajdziesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum