1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod na gre i dwa konta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ampi, Grudzień 8, 2011.

  1. ampi

    ampi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, przeszukiwałem i nie widziałem takiego tematu a mam problem. Kupiłem na gwiazdkę chrześnicy xboxa z 2 grami jedna jest na płycie druga ma kod na ściągnięcie. Wyczytałem że trzeba zarejestrować sie na Xbox live i ściągnąć ją i chciałbym teraz to zrobić żeby już była na dysku i 24 grudnia można było od razu grać. I moje pytanie czy można mieć dwa konta i grac w tą sama gra na dysku. Czy po ściągnięciu gry mogę jakoś skasować konto a chrześnica założy sobie nowe i będzie na nim grała. Jakie transfery idą z tego całego xbox live idą maks łaczą? Jestem po prostu zielony w tej kwestii wiem że dla niektórych to jest śmieszne pytanie ale kompletnie nie mam zielonego pojęcia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pobrana zawartość przypisuje się do konsoli, więc można grać w jedną grę na innych kontach. Jak zarejestrujesz się w usłudze xbl i później usuniesz ten profil, to i tak będzie on w bazie ms.
     
  4. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Tak prędkość full łącze bo to z serwerów idzie nie p2p.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  5. kapral4

    kapral4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2007
    Posty:
    86
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Z Gory przepraszam za offtop ale czasem trzeba poprawiac kogos kto mija sie z prawda ;)

    Jezeli masz internet o predkosci 1mbit/s badz 2mbit/s to dla ciebie moze isc full`em... Nie gadaj rzeczy ktore sa malo realne, jezeli ma sie lepsze lacze (24+) to nie zawsze pojdzie pelna predkoscia, ja mam w domu 64mbit/s i nigdy nie widzialem pelnej predkosci jak sciagalem cos z XBOX LIVE, w pracy mam kolo 80mbit/s i tez nie widzialem ;-) i prosze nie komentowac w stylu ze ja mam kijowego neta bo z MS nie leci mi fullem ;) bo NIKT nie da ci gwarantowanej predkosci lacza a tym bardziej gwarantowanej predkosci lacza do okreslonego serwisu.
     
  6. ampi

    ampi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki z łączem to wiadomo myślałem że maja jakieś większe wahania w nocy zapuszczę i zobaczymy jak sie ściągnie :) pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum