1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod napędu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez x333x, Luty 10, 2014.

  1. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    Witam zakupiłem dziś nowy napęd do xbox 360 podłączyłem go i wyskoczył mi komunikat że chce jakiś kod do napędu pytanie jest skąd mam go wsiąść.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz wyciągnąć klucz ze starego napędu i wrzucić do nowego.
     
  4. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    Ok a mógłbyś mi powiedzieć jak to zrobić bo nigdy tego nie robiłem
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki posiadasz napęd?
     
  6. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    ten stary to Philips & Lite-On
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
  11. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie bardzo rozumiem od kiedy to konsola woła o DVD KEY ?
    Skoro nie ma go w napędzie lub jest niewłaściwy to jeszcze nie spotkałem się żeby konsola wyświetlała komunikat o niepoprawnym DVD KEY'u - a może coś przeoczyłem bo zawsze miałem poprawne KEYe w napędzie ?

    x333x ty masz zawsze jakieś przedziwne historyjki... a to raz napęd pobiera za dużo prądu i LASER PALI CI PŁYTY, a teraz konsola woła o KOD...
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  12. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    poczytaj o tym w poście o góry.Nie pisze historyjek wymyślonych !
     
  13. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Daj zdjęcie jak konsola prosi o ten kod. Czy może wyświetla się jakiś kod błędu a Ty źle to interpretujesz ?
     
  14. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Trochę konsol przez moje ręce przeszło ale jak mówię ja osobiście nigdy, zaznaczam nigdy nie widziałem by konsola wyświetlała informację o niewłaściwy dvd key lub jakiś kod do napędu.
    I pewnie będzie tak jak pisze wyżej #orso6 - że konsola prawdopodobnie wyświetla kod błędu i źle to interpretujesz (stąd zapodaj foto) bo ciężko się z Tobą dogadać, a nikt z nas wróżką nie jest by bawić się w zgadywanki.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie wiem czy widzicie, ze ten osobnik robi sobie jaja. ;) 2 poprzernim temacie pisal o laserze ktory mu plyty pali heh

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  16. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Też mi się tak wydaje i także czytałem o tym laserze palącym płyty :stupid:
    Stąd w poście #10 napisałem mu że ma przedziwne historyjki....
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Obstawiam ze ma blokadę rodzinna i wola kod blokady

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  18. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    @up
    Blokada rodzicielska to by wiedział bo by się nie pojawiła po zmianie napędu.

    Wysłane Galaktyczną mocą Asa II/Sent by Galatic power of Ace II
     
  19. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Jak mu laser plyty palil to co... konsole tez, a dom cos nie slyszalem o wscieklym laserze w TV

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  20. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Czekam jak napisze że mu z serwisu M$ konsolka z RGH zrobionym wróci .. Skoro ma taki mocny laser to niech broń zrobi :D

    Wysłane Galaktyczną mocą Asa II/Sent by Galatic power of Ace II
     
  21. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    co by się stało gdybym źle przypisał kod do nowego napędu? czy były by jakieś konsekwencje ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum