1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod regionu płyty jest nieprawidłowy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fabik02, Październik 16, 2012.

  1. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam pewien problem. Nagrałem wczoraj grę DOA 5 i po odpaleniu w konsoli wyskakuje komunikat "Kod regionu płyty dla tej konsoli jest nieprawidłowy" i gra się nie odpala. Czy ja coś źle nagrałem, czy z konsolą jest coś nie tak ?? Jest szansa żeby zagrać w tą grę ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    komunikat niezrozumiały czy jak, przecież jest napisane jak wół
     
  4. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak sprawdzić jaką mam konsolę, żebym mógł ściągnąc tą grę w takiej wersji żeby mi działała ??
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  6. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To może jak sprawdzić w jakiej wersji jest ściągnięta gra...
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    ABGX sciagnij i obraz przepuść i tam masz REGION !!!!
    Konsole masz na PAL chyba że z USA przyjechała ??
    więc jak ściagasz gry to zerknij czy NTSC czy PAL wstawka jest.


    TAK musi być PAL albo RGH zrób i nie interesuje Ciebie region gry.

    TAK ale przepuść przez ABGX !!
     
  8. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie nie, konsola jest z Europy.. A z tego co sprawdziłem to gra jest z NTSC.. Czyli obraz mogę śmiało wyrzucić i szukac wersji PAL tak ??
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jeszcze jedno pytanie takie nie w temacie - czy jak gra do ściągnięcia ma oznaczenie LT+1.9 a ja w konsoli mam 3.0 to będę mógł w nią zagrać ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum