1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod regionu plyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ban Na Forum ?, Kwiecień 27, 2010.

  1. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Siemka zassalem sobieTDU i wypalilem tylko musialem dorobic ten plik dvd przez abgx i wkladam na poczatku wszystko ladnie pojawia sie uruchom gre i jak wlaczam to wyskakuje komunikat :
    Kod regionu płyty jest nieprawidłowy dla tej konsoli

    co jest ?:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    tak ale jesli nawet to co w konfiguracji wstepnej prubowalem wszystko zrobic i pozmieniac
     
  5. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    To nie ma wpływu na to. Po prostu masz konsole PAL, a gra jest NTSC, podobno można zmienić region, ale trzeba ingerować w pliki obrazu
     
  6. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a nie da sie jakos zeby wlozyc plytke do stacji pc i tak pozmieniac bo juz 4 plytki zmarnowalem i za kazdym razem inny blad
     
  7. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak byś miał jtag to wtedy można ale jak ixtreme to nie da rady
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28

    Nie da rady. Jeżeli masz konsolę PAL Musisz ściągnąć PAL i dopiero. No chyba że masz NTSC to musisz ściągnąć NTSC.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jedyne rozwiązanie dla ciebie, wykasować obraz z dysku wyrzucić płyty, pobrać wersje PAL lub region free. Inne wyjście udać się do sklepu
     
Wczytywanie...

Poleć forum