1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod stanu 03-57-00? dlaczego?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapijan, Wrzesień 6, 2012.

  1. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem tego typu, że do dzisiaj konsola czytała normalnie wszystkie płyty. Wyłączyłem ją i gdy chce włączyć obojetnie jaka gre, czy to oryginał czy kopia zapasowa wyskakuje mi kod stanu 03-57-00. Co to może oznaczać? Wczesniej było wszystko dobrze a teraz nie czyta mi żadnej płyty. Usuwałem już pamięc cash konsoli i nic to nie dało. Wiecie dlaczego mogło się tak stać albo co z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    odlacz dysk i zobacz
     
  4. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety jest to samo. I bardzo głośno mieli tą płyte przed odczytaniem
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Laser

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam stary laser z poprzednej konsoli w dobrym stanie ale niestety z LT 2.0! orientujecie sie jaki jest koszt wymiany napędu w konsoli?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli naped jest tej samej marki to zmien laser. Powiedz mi gdzie ty sie chowaleś ixtreme w laserze haha.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    Hahahah. Akir technologia z przyszłości ;]
     
  9. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tej nie wiem o co wam chodzi :D. Ale mi chodzilo o caly naped -.- ;) Pozdro dla kumatych
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No jesli tu chodzi o naped to sory. Nie rozrozniasz napedu od lasera. Koszt wymiany napedu do 150zl lasera,kolo 60


    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak mam stary naped(dobry) to taka cena?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ty sam nie wiesz co masz, jakiej marki. Nie wiesz czy masz laser czy napęd, zaraz sie okaze ze masz ps2. Podalem ceny za kupno plus montaż.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. kapijan

    kapijan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem dobrze co mam. Starą konsole w której jest sprawny napęd. I drugą w której napęd odmówił posłuszeństwa. I o koszt wsadzenia starego napedu do nowej konsoli pytalem ;)
     
  14. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43

    Pytanie czy napędy te same?
    Koszt z 50pln zależy gdzie i kto robi

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  15. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    wtedy to cena wraz z przeróbką to około 30-50 zł.Zapraszam na PW
     
Wczytywanie...

Poleć forum