1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod stanu 03-80-00

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikus88, Lipiec 14, 2012.

  1. mikus88

    mikus88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej mam taki problemik wczoraj dałem w serwisie konsole do zaktualizowania softu, po powrocie do domu nagrałem parę płytek i problem jest w tym że żadnej nie czyta i wyskakuje kod stanu 03-80-00. Co zrobić pomoże ktoś?

    Z góry dziękuje :sneakiness:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wgrać OFW do napędu I aktualizacja się zainstaluje następnie wgrywasz LT.3 lub LT.2
     
  4. mikus88

    mikus88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szczerze niewiele mi to mówi :(
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki kolega mam napęd w konsoli i jaka jest tam przeróbka .
     
  6. mikus88

    mikus88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd mam Lite-on a jak sprawdzić jaką mam wersje przeróbki wgraną?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  8. mikus88

    mikus88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsole dałem przerobić w piątek może to coś pomorze :p
     
  9. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  10. mikus88

    mikus88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiem szczerze że jestem w tym wszystkim zielony... :p
     
  11. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To oddaj konsole tam gdzie robili ci przeróbkę i powiedz że nie czyta ci gier .
     
  12. mikus88

    mikus88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak chyba będzie najlepiej.... nagrałem 5 gier z czego tylko jedna działała....
     
  13. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Tak jak wyżej jeżeli poprawnie nagraną gra nie opala to idź z reklamacja do tego kto to robił.
    Bo może wszystko jest ok tylko wina w kopii gry leży
    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  14. mikus88

    mikus88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a do czego służy ten program abgx? on tylko wytwarza plik dvd?

    EDIT:
    To ten kod stanu 03-80-00 czym jest spowodowany? Tym że źle została konsola przerobiona czy dlatego że ja źle nagrywam płytki z grami?

    Hallo moze ktoś odpowiedzieć?:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum