1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod stanu 8015d080

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez zabol26, Grudzień 7, 2008.

  1. zabol26

    zabol26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. mam problem ze zrapka XBL. Jak zatwierdzam kod ze zdrapki to wyskakuje mi ze nie mozna sie polaczyc z XBl kod stanu 8015d080.HELP!!!:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Przed wszystkim, kupiłeś kod na dobre konto? Tzn. czy jeśli jesteś zarejestrowany na USA to kupiłeś kod na USA? Jeśli nie to nie będzie działać, więc możesz spróbować komuś sprzedać ten kod, bo u ciebie nie zadziała, nie ma szans. Ale jeśli kupiłeś na dobry kraj, to zrób tak jak napisali, czyli spróbuj później. Jeśli nie zadziała, to mogli Ci zbanować konsolę, ale to może też być coś innego, więc najlepiej (po drugiej próbie) skontaktuj się z Microsoftem.
     
  4. zabol26

    zabol26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kod kupilem na allegro,koles tam pisal ze jest na caly swiat a konto mam na UK i konsoli zbanowanej tez nie mam bo caly dzien gralem na livie yylko ze musialem nowe konto zalozyc
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    to poczekaj do jutra i wpisz . dobrze rozumiem ze masz 2 konta na konsoli założone?
     
  6. zabol26

    zabol26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok.Zalozylem dzis drugie i dali mi miesiac za free ale zalezy mi na punktach bo juz mam prawie 12.000
     
  7. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    a jak coś to do M$ ze kod ci nie działa :pP
     
  8. zabol26

    zabol26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz im wyslalem maila a jak to nic nieda to bede dzwonil
     
  9. zabol26

    zabol26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to jest ich odpowiedz na mojego maila:

    Dziekujemy za kontakt z nami.

    Z przykroscia musze Pana poinformowac ze z powodu braku uslugi Xbox Live w Polsce nie posiadamy tym samym supportu, ktory pozwolilby na zajmowanie sie problemami Live i pytaniami z tym zwiazanymi. W chwili , gdy data otwarcia bedzie juz znana, bedzie naturalnie komunikat o tym, na naszej stronie internetowej : www.xbox.com .

    Do tej pory wszelakie rejestracje na Xbox Live , beda i sa nieoficjalne, co sie wiaze z tym , ze w razie problemow nie otrzyma Pan serwisu Live z naszej strony , tak dlugo az usluga ta oficjalnie wystartuje.

    Prosimy o wyrozumialosc i dziekujemy z gory.



    Prosze ewentualnie kontaktowac sie z hotline kraju, na ktorym zalozyl Pan konto live.



    Serdecznie Pozdrawiamy

    Xbox Support Team
     
  10. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    ta dzwon do ameryki czy uk .

    ciekawie w sumie to micro zawsze tak bdzie postepował :/ live nie bedzie :p
     
  11. zabol26

    zabol26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jescze jak znal dobrze angielski
     
  12. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    a jaki to kod jeśli na miesiąc to hmm możesz spylić oddać jak wolisz ;p i kupić nowy :p

    ej a sprawdź na 1 koncie potem na 2 . <głupie ale dobra>
     
  13. zabol26

    zabol26 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupie teraz kod na 48h i sprawdze bo to moze wina jest mojego konta.Dla mnie glupie jest to ze M$ w polse!!! nic nam nie moze pomóc w XBL tylko trzeba dwonic do kraju w którym mam załozone konto.Po co jes ta oficjalna polska strona xbox.pl???
     
  14. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    tak aby informowac o promocjach i innych bzdetach :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum