1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod stanu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez x333x, Luty 9, 2014.

  1. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    Witam nie tak dawno temu zakupiłem xbox live 1 miesiąc po wpisaniu wyskoczył mi jakiś błąd kod stanu 80153021 czy jest jakiś sposób żeby go naprawić???.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Masz polaczenie z routerem, porty odblokowane, podaj model routera!

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  4. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    Nie chodzi o żaden router połączenie mam
     
  5. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    A kod dobrze przepisales na stronie czy x'ie ?


    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  6. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    Już wiem w czym tkwił problem musiałem usunąć swój profil i ponownie go pobrać ale wyskoczył mi następny błąd
     
  7. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Jaki ?

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  8. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
  9. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Przyjafe do domu to poszukam

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  10. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    Ok ale już znalazłem zajęło mi chwile
     
  11. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Podziel się z innymi co to bylo

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  12. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    trzeba było usunąć profil i ponownie go pobrać teraz próbuje rozszyfrować ten drugi kod błędu muszę trochę pogrzebać w necie
     
  13. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    W tym drugim chodzi o miejsce zakupu kodu

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
  14. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    Można to rozwiązać w następujący sposób.Kod przedpłaty, którego chcesz użyć, nie pasuje do regionu konta. Niektórych kodów przedpłaty można używać tylko w wybranych regionach. Sprawdzić trzeba czy region Twojego konta jest taki sam jak region, gdzie kod przedpłaty został kupiony.
     
Wczytywanie...

Poleć forum