1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod statusu 3151-335a-b800-0f00-c000-0013

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swir_24, Wrzesień 16, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. swir_24

    swir_24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam szanownych forumowiczow
    mam problem i prosze o pomoc
    przerobilem ostatnio xbox-a z xtreme 1.6 na lt+ gry dzialaly normalnie lecz nie wszystkie ale nieprzeszkadzalo mi to
    wczoraj sciaglem gre i pisalo ze zeby zagrac to musze zrobic update softu niestety go zrobilem instalacja niepowiodla sie i teraz gdy
    wlanczam x-a wyskakuje bialy ekran z tym oto kodem kod statusu 3151-335a-b800-0f00-c000-0013

    czytalem ze idzie to zrobic wgrywajac orginalny soft ale strace przerobke
    niechial bym jej stracic i dlaczego tak sie stalo byl nowy lt+ wgrany i przy pierwszej lepszej aktualizacji padlo:(:(

    prosze pomozcie jak idzie to naprawic samemu
    z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać i ściagnać dasha 2.0.13146.0 ,oczywiście z pena lub cd.i przy włączeniu konsoli musisz mieć ten nośnik w dvd lub pena wgrać usunie przeróbke niestety pózniej można sobie wgrać 2.0.13599.0 . jak nie zadziałą to trzeba wgrać orginalny soft do napędu i punkt 1 i po instalacji wgrać lt 1.91
     
  4. swir_24

    swir_24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wgralem te dwa dashe i smiga ale tylko orginaly niestety piraty nie Lt szlag trafil:(:(
    Jest mozliwosc wgrania samemu spowrotem Lt 1.91 czy musze szukac kogos kto mi o wgra??
     
  5. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    możesz i samem jak dasz rade:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum