1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod statusu:3151-335A-B800-0F00-C000-0034

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez windman81, Wrzesień 21, 2011.

  1. windman81

    windman81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po włożeniu nowej gierki do napędu wyskoczyła aktualizacja-kliknąłem "TAK".Następnie przerwało aktualizację i pisze ,że nie mozna odczytać aktualizacji z płyty i wyskoczył ten kod błędu.Pomoże ktoś co zrobić w tej sytuacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    2.0.13146.0 ten dash wgrać spróbuj z pena dvd i ściagając z xbox.com ogólnie konsola straci już swoj flash i jest do ponownego fleshowania .i jak nie wiesz jak robić flasha to trzeba oddać na serwis i to zrobią
     
  4. windman81

    windman81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem tak:jestem bardzo świeży w tym temacie,więc jeżeli nie bardzo przeszkodzi Ci to w pracy przy kompie byłbym bardzo wdzięczny ,jeśli pokierowałbyś mnie krok po kroku jak to zrobić z tym dashem,albo ewentualnie odeślij mnie gdzieś ,gdzie będzie omówione jak to zrobić:) I tak już dziękuję za udzieloną poradę :) Pozdrawiam !
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    w google poszukaj dasha 2.0.13146.0 rozpakuj go wgraj na dvd pena włóż pena do wyłączonej konsoli i włacz .ogólnie jak tak to widze możesz lekko z nia iść na serwis gdzie ci przeflas***a ci napęd na nowo na lt 1.91 wątpie żębyś to sam zrobił
     

Poleć forum