1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod statusu: 3151 - 351F - 1380 - 2203 - C000 - 0001

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez agata22022, Lipiec 26, 2011.

  1. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas najnowszej aktualizacji tak mam, czytałam, że podobno zależy to od tego, że był wymieniany napęd ale ile w tym prawdy to nie wiem.

    Odpowiedzi nie znalazłam bo tu jest za duży spam na forum i nie wiadomo gdzie co szukać.

    Prosiłabym o odpowiedź kogoś co się zna dlaczego tak mam i co zaradzić? Czy późniejsza aktualizacja która wyjdzie za jakiś czas naprawi to i zainstaluje się zamiast tej?

    Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zainstaluje sie update, chyba ze kupisz oryg naped jaki ma byc w konsoli

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    lub jeśli masz orginalny napęd -trzeba go odflashować tzw. wgrać z powrotem orginalny firmware
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Na oryginalnym przejdzie.
    Gdybyś miał oryginalny to przejdzie ale napęd wróci do OF ,póżniej flesh na 1.9 i grasz jak wcześniej.
     
  6. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc w domu tego nie naprawie ? Tylko serwis by musiał być ?
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Musisz albo wgrać lt 1.9 albo OFW. Chyba że masz inny naped niż oryginalnie był w konsoli tp
    o musisz kupić taki jaki był oryginalnie.
     
  8. Sqlfire

    Sqlfire Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Front
    A jesli mam dash 13146 lt 1.9 i naped lite-on to moge aktualizowac do 13599 bez utratu przerobki i jakichs błędów?
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    No nie do końca, ja miałem 1.9 i przy aktualizacji wyskakuje mi błąd 0099
     
  11. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    ja miałem 1.9 i mi poszło bez problemu. Musiałeś mieć wymieniony napęd na inny niż oryginalnie w konsoli i dla tego takie błędy przy aktualce wyskakują.
    Gry które mają wyjść i będą wymagały tej aktualki nie uruchomisz ich, tylko i wyłącznie starsze tytuły.
     
  12. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Tak, napęd miałem wymieniany ale w serwisie ms jeśli to coś zmienia
     
  13. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    napisz do M$ że masz taki błąd.
     
  14. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znaczy mi to wyskakuje błąd z końcówką 0099 czyli że było coś grzebane w środku, ponoć przywrócenie org softu, następnie ponowna aktualizacja rozwiązuje ten błąd
     
  15. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałam wymieniany napęd na taki sam jaki był czyli lite-on.
    No ok, napiszecie jak to naprawić? Krok po kroku?
    Po 2 następna aktualizacja która wyjdzie np za 2 miechy nie naprawi tego błedu?
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to moze ktos zrobil spoof lub masz ixtreme. Z nim moze nie przejsc update. Daj to komuś jak co ...

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  17. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No agatko mogę Ci jedynie tak po krótce przedstawić jak to się odbywa. Jeżeli wyskauje błąd 0099; musisz wgrać org. firmware do napędu, następnie na już " czystej" konsoli wgrać ponownie aktualizacje( offline z np. pendriva) i na koniec ponownie przerobić na lt 1.9. Podobno ten sposób działa.
     
  18. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
  19. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  20. agata22022

    agata22022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No a co z tym błędem co w temacie? Nie wydam znowu kasy na konsolę.
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To jak nie wydasz kasy na naped lub kogos kto sie zna. Olej i graj w gry ktire beda chodzic do tego dasha

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum