1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod statusu 335A-351F-B800-0401-C000-0001

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Nomad, Październik 6, 2011.

  1. Nomad

    Nomad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Otóż niedawno przerobiłem konsolę slim na lt 1.92. Gdy chciałem zagrać w F1 wyskoczyła i aktualka. Dałem żeby się zaaktualizował i po chwili wyskoczyło mi, że nie można zaaktualizować konsoli i błąd statusu 335A-351F-B800-0401-C000-0001. Sprawdzałem na stronie MS i tam pisze żeby skontaktować sie z pomocą techniczą. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie i czy da się coś z tym i co zrobić. Dzięki z góry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz najpierw usunąć przeróbkę a potem dopiero aktualizować
     
  4. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mozesz naprawic ten blad po zgraniu update dashboard z pendriva, tobie cofnela przerobka tylko mozesz grac na orginalach albo wykonaj przerobke.
     
  5. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Pobierz ze strony xbox.pl > pomoc techniczna > aktualizacja konsoli , update na pendrive. Podłącz pena i włącz xboxa , aktualizacja pójdzie Ci do końca. Tyle , że flasha i tak Ci usunie i trzeba znowu przerobić.
     
  6. Nomad

    Nomad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wkładam pena z aktualką i dalej to samo. Wydaje mi się, że w ogóle go nie czyta. Czy to, że mam wyłączone automatyczne odtwarzanie coś może w tym znaczyć??
     
  7. Sasuke94

    Sasuke94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zadzwoń do miscrosoftu i zapytaj co jest. Bo masz bana raczej x)
     
  8. Nomad

    Nomad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bana?? Przecież ja nie podłączałem x'a do neta. I to pisze mi, że nie można zaaktualizować konsoli, a nie nic o banie.
     
  9. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    najpierw wgraj oryginalny firmware napędu, później aktualizację dasha, później przeróbkę. bana pewnie nie masz, ale flagę mogłeś załapać.
     
  10. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Aktualizacja ma mieć nazwę folderu $SystemUpdate . Pendrive musi być sformatowany pod FAT32.
     
  11. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    kod statusu ehh ile jeszcze razy mozna to samo powtarzac?
    stockowy fw i aktualizacja z pena - 13599 lub 13146. Jedna z dwoch musi pojsc. Tyle w temacie
     
  12. MaxKey

    MaxKey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja miałem ten sam problem co ty. F1 prosiło o aktualke wiedziałem że usunie mi flasha. Gdy wyskoczył błąd wywaliłem wszytko z pena ściagłem aktualke ze strony xbox.pl i wgrałem przez pendriva. Skończyła się dałem kolesiowi do wgrania nowego flasha. Facet wgrał mi lt 1.91 i teraz kazda gra smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum