1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod statusu : 40A3-0000-0080-0300-8007-2751

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez patdan19, Czerwiec 2, 2015.

  1. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Przy próbie aktualizacji oprogramowania wyskakuje mi taki błąd 40A3-0000-0080-0300-8007-2751 . Nie mogę zalogować się na konto xbox ani pobrać jego zawartości. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751
    Nie można pobrać aktualizacji z usługi Xbox Live. Spróbuj zastosować następujące rozwiązania:

    1. Spróbuj ponownie zainstalować aktualizację.
    2. Jeśli masz problemy z nawiązaniem lub utrzymaniem połączenia z usługą Xbox Live, zobacz Problemy z połączeniem z usługą Xbox Live.
    Uwaga Możesz także zaktualizować oprogramowanie konsoli, kopiując aktualizację na napęd flash USB lub dysk optyczny, a następnie instalując ją na konsoli. Zobacz Jak uzyskać nową aktualizację konsoli Xbox 360.

    http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/system/software-update-errors
     
  4. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do tego doszedłem ale potem mam kolejny błąd przy pobieraniu

    Wyskakuje mi taki kod : 40A3-43C5-1380-0703-C000-0099

    Po próbie aktualizacji z pendrive ak na tamtym temacie. Wyskakuje mi nowy błąd tym razem 40A3-43C5-1380-0703-C000-0099 proszę o pomoc. Szukałem na necie ,ale nigdzie takiego kodu błędu nie mogę znaleźć. Z góry dziękuję
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Czerwiec 2, 2015
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak nie ma a tu co jest? Czytanie ze zrozumieniem się kłania...
    http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/system/software-update-errors
    xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0099

    Ten błąd występuje, jeśli ingerowano we wnętrze konsoli lub ją zmodyfikowano. Dostęp z tej konsoli do usługi Xbox Live został zablokowany i nie możesz łączyć się z usługą Xbox Live, instalować aktualizacji oprogramowania ani grać w nowe gry, które wymagają aktualizacji oprogramowania. Informacje dotyczące zawieszeń kont Xbox Live i blokad konsol.

    Fizycznie odłącz kabel sieciowy lub wyjmij z konsoli kartę sieci bezprzewodowej dla konsoli Xbox 360.

    Poniższą procedurę możesz wykonać, aby wyłączyć automatyczne logowanie, co pozwoli na korzystanie z gier w trybie offline. Aby wyłączyć automatyczne logowanie:

    1. Uruchom ponownie konsolę.
    2. Po wyświetleniu monitu o aktualizację oprogramowania konsoli wybierz opcję Nie.
    3. Naciśnij przycisk przewodnika na kontrolerze.
    4. Przejdź do strony Ustawienia, a następnie wybierz opcję Profil.
    5. Wybierz opcję Preferencje logowania.
    6. Dla opcji Autom. logowanie w profilu ustaw wartość Wył.
    7. Naciśnij przycisk B na kontrolerze, aby powrócić do interfejsu głównego konsoli Xbox.
    Konsola umożliwia teraz granie w gry w trybie offline. Wszelkie próby zalogowania się do usługi Xbox LIVE lub zaktualizowania oprogramowania konsoli będą powodować błąd.

    Nie zakładaj kolejnych tematów tylko pisz tu...
     
  6. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok czyli to sprawi że będę mógł grać w gry ?
     
  7. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I czy da się to jakoś naprawić ?
     
  8. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    ależ oczywiście, że będziesz mógł grać w gry! post wyżej kolega ci odpowiedział.
    ps. masz tomb raider?
     
  9. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie nie mam. Jak mam ten błąd to gry w wersji cyfrowej nie mogę kupić ?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie kupisz, bo nie polaczy sie z xbox live. Zapewne będzie trzeba zainwestować w napęd do konsoli. Podaj datę produkcji konsoli, oraz sprawdź po tacce napedu jaki napęd masz zamontowany.
     
  11. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd z żółtymi kablami. Rok 2008 dysk 20 GB
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To trzeba zmienić firmware napędu.
     
  13. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da się to zrobić samemu ?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mając sprzęcik i wiedzę da się zrobić samemu. Lecz taniej wyjdzie dać na serwis
     
  15. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mniej więcej cena takiej zmiany ?
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Około 50zl
     
  17. patdan19

    patdan19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze nie tak źle. A gdybym wykonał RGH i całkowicie zrezygnował z napędu i neta. Da się tak ?
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiście
     
Wczytywanie...

Poleć forum