1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod statusu c000-009C

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomgra, Wrzesień 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomgra

    tomgra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chcialem wgrac aktualke z plyty Sherlocka Holmes'a jednak wyskoczyl mi blad statusu
    351F-397F-1800-0902-C000-009C

    Mam LT 2.0

    Z gory dziekuje za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Albo cofnęło Ci przeróbke albo potrzebujesz aktualizacji :)
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgrywasz ogryginalny soft w napęd, potem dokańczasz aktualizację i na koniec LT w napęd.
     
  5. tomgra

    tomgra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otworzylem nowy temat poniewaz ten zamknales mimo, ze nie bylo rozwiazania problemu.
    Rozwine temat problemu jesli pomozesz poniewaz uzytkownik Gruby pytal o szczegoly
    Produkcja konsoli styczen 2010
    naped LiteOn

    Kolega ma nowszego Dasha i jemu wszystko idzie (z mp3) Dlatego mysle, ze wina jest Dasha. Tylko nie wiem jaki nr wgrac. Mam 13599 i LT2.0
    Wiem, ze niedlugo bede zmuszony zmienic na LT 3.0 :)

    Alert -=SETH=-// Nic nie zamykałem to Azura zamknął temat.

     
  6. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Jezeli wgrasz nowszego dasha to przeróbka na lt3.0 cie nie minie.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak czy siak przerobki juz nie ma:welcoming:
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum