1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kod vip BF:BC2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez emanio1, Grudzień 5, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. emanio1

    emanio1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Witam wszystkich=) Mam problem z gra BF:BC2 Mianowicie nie dziala mi kod vip. Nie jestem 1 wlascicielem mojego bfa ale w srodku znalazlem kod vip i gdy go wpisuje to on nie dziala. Przepisywalem go z 10razy sprawdzalem i wgl, nie wiem czy cos robie zle czy poprostu ten kod zostal juz wykorzystany i czy musze poprostu kupic nowy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. garnek

    garnek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    409
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli nie działa to na pewno został już wykorzystany i musisz kupić na LIVE VIPa za 1200 MSP. :)
     
  4. robalx245

    robalx245 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Slaska, Poland
    kod Vip jest przypisywany tylko do 1 konta mopzesz kupić inny za 1200 MS Points
     
  5. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    albo na alledrogo za 25zl
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Zapewne został już zużyty a jak go wpisujesz, ciągiem czy ze spacjami lub - ? Bo trzeba ciurkiem pisać :)
     
  7. emanio1

    emanio1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    tez tak myslalem ze zostal zuzyty... no coz dzieki wszystkim widze ze bede musial sie jeszcze wysilic i kupic ten kod na allegro:) a kod wpisywalem ciurkiem bez spacji:p
     
  8. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Kod wykorzystany , ale nie wiem czy warto tracić 1200 MSP za kilka dobrych broni ??
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Broni? To chodzi o mapy nie o bronie.
     
  10. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    To na bank zużyty. Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum