1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karol1212, Marzec 27, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. karol1212

    karol1212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    witam mam zamiar wpisać kod na 12 miesięcy na xbox live ale słyszałem że trzeba wpiasć adres jestem zarejestrowany na UK i jaki adres mam wpisać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    adres raczej nie ma znaczenia .
     
  4. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    ja wpisałęm biały dom .
     
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    adres może być byle jaki.
    Może jestem wyjątkiem, ale ja przy rejestracji nie podawałem żadnego adresu...
     
  6. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przy rejestracji nie trzeba podawać adresu, ale przy wymianie kodu na live, ew na punkty juz trzeba. Większość osób podaje adresy ambasady, łatwo je znaleźć w necie :)
     
  7. mkulas

    mkulas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wpsiałem swoj angielski i nic nie przychodzilo. Obecnie mam teraz w Polsce i tez dziala bez problemu.
     
  8. krakoo

    krakoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wpisz byle co , np.Łoszington Strit :D Ale chyba nic nie trzeba wpisywać :)
     
  9. RedHotChiliPeppers

    RedHotChiliPeppers Banned

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków :D
  10. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    W sumie to nie wiem.
    Ja sie męczyłem z kodem pocztowym bo żaden mi nie chciał pasować wkońcu sie wkurzyłem i zacząłem na klawie walić byle numery i o dziwo przyjeło .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum